Wil jij gezonder, energieker en slanker worden?

Wil jij net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd? Ga nu aan de slag met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt praktische handvatten die je helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt.

 

Een gezonde leefstijl in 2023 met het Online Leefstijlprogramma voor de Drechtsteden

Wil jij ook aan de slag met jouw leefstijl in het nieuwe jaar? Maar kun je daar nog wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor het Online Leefstijlprogramma van Dokter Tamara. Deelname kost €99,- maar lezers van Weekblad de Brug kunnen nu kosteloos deelnemen. Want wij vinden dat geld geen reden mag zijn om niet aan je gezondheid te werken. Meld je aan, betaal en stuur de PDF factuur op naar jouw verzekering. Vergoedt jouw verzekering het programma niet? Dan krijg je van ons je geld terug. Stuur een schermafbeelding van de afwijzing naar ons en het bedrag wordt naar je teruggestort. 

 

Leefstijl is méér dan voeding

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer!

Als je gezonder en energieker wilt worden, komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Daarom gaan we in mijn leefstijlprogramma aan de slag met voeding, ontspanning, slaap, beweging, gedragsverandering en slanker worden.

Voeding
Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Je voedingspatroon aanpassen is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten.
Ontspanning
Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert je hoe je de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.
Slaap
Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap! We gaan je helpen je slaap te verbeteren.
Beweging
Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar… Ja maar… Ja maar… Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en je eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.
Gedragsverandering
En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?
Slanker
Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden? Ik laat het je graag zien!

Meld je aan met 100% geld terug garantie

Je kunt je hier aanmelden. Meestal ontvang je binnen 24 uur een bevestiging en toegang per e-mail. Deelname kost € 99 en wordt vergoed vanuit veel aanvullende verzekeringen. Betaalt je verzekering niet? Als lezer van de Brug krijg je nu 100% geld terug garantie. 

Stuur een schermafbeelding van de afwijzing naar ons en het bedrag wordt naar je teruggestort. 

10 Weken & 10 Modules

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Jij krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken!

Direct toegang

Elke week krijg je een nieuwe module, bestaande uit korte lessen, recepten, menu’s en ondersteunende materialen. Jij kiest wat voor jou de beste balans is en je zult jezelf verbazen!

Veel gestelde vragen

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken. Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden.

Ik ben groot voorstander van brede aanpak: alle onderdelen voor het verbeteren van je leefstijl komen aan bod. Lekker praktische lessen én zeker geen opgeheven vingertje. Stop met moeten!

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken.

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl al groot? Wil je het beter leren toepassen en op de juiste manier? Ook dan zit je goed! Ik help ook jou graag verder.

Hoe mooi is dat: een aantal grote verzekeraars vergoeden het Online Leefstijlprogramma. Maar jij, als lezer van De Brug, krijgt 100% geld terug garantie. Betaald je verzekering het niet terug, dan krijg je van ons je geld terug.