Opname:

Duizeligheid onder de loep
Met KNO-arts Bas de Cock

Duizeligheid komt veel voor, in verschillende vormen. Het zijn problemen waar wij als arts vaak niet goed de vinger op kunnen leggen en de oplossing niet gemakkelijk is. Gelukkig komen we er steeds meer achter dat een andere benadering van deze problemen, veelal verlichting kan geven en de klacht soms zelfs helemaal kan verdwijnen. Door niet alleen naar de lichamelijke oorzaken, maar ook andere invloeden, zoals stress, te kijken. 

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

KNO-arts Bas de Cock

Bas is sinds 10 jaar KNO-arts en heeft dit jaar de stoute schoenen aangetrokken om zijn eigen praktijk te starten, DOKTER DE COCK. Vanuit een diepe overtuiging voelde hij de behoefte om meer mensgerichte zorg te kunnen leveren met meer oog en tijd voor de hele mensen.
 
Door zijn jarenlange ervaring zag hij in dat bij veel mensen klachten niet zo maar uit het niets ontstaan waren en dus een directe uitnodiging vormden voor persoonlijk verandering en groei. Zijn praktijk vormt deze thuishaven voor mensen die, naast reguliere medisch specialistische zorg, ook behoefte hebben aan een stuk aanvullende begeleiding in de weg naar gezondheid en groei.