Opname:

Feiten en fabels over vitamines Met voedingsdeskundige Suzan Tuinier

Groente, fruit of supplementen… weet jij waar je het beste jouw dagelijkse dosis vitamine uit haalt? Suzan Tuinier neemt je mee in de vitaminewereld! Suzan is voedingsdeskundige en was jarenlang woordvoerder van het Vitamine Informatie Bureau. Over vitamines en mineralen hoor je van alles. Wat is waar en waarmee moet je écht rekening houden? Hoe kun je beoordelen of informatie over voeding en vitamines wel klopt? Tijdens dit interactieve webinar worden al jouw vragen over vitamines en mineralen beantwoord.

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Suzan Tuinier

Suzan Tuinier is voedingsdeskundige en communicatieadviseur en eigenaar van Nutrimedia.
Suzan studeerde Voeding en diëtetiek en Beleid, Communicatie, Organisatie aan de Vrije Universiteit. Die combinatie vormt de rode draad door haar carrière.  Suzan heeft veel kennis van vitamines en gezondheidsproducten (inclusief de claimswetgeving) en van voeding voor ouderen.

Als moeder van twee kinderen weet zij het nodige over kindervoeding. En sportief als zij is, heeft zij ook veel interesse in sport en voeding. Leuk om te weten: Suzan doet aan triatlon en duikt regelmatig de Ringvaart in om een stuk te zwemmen!  
Kijk voor meer informatie op: www.nutrimedia.nl