Opname:

Hormonen tijdens de overgang
Met drs. Ginny Chamorro

Vrouwen en hormonen, daar worden veel grapjes over gemaakt. Maar wat gebeurt er een hoop met die hormonen rondom de overgang, en de meeste vrouwen ervaren hier ook klachten van. In dit webinar zal Ginny je uitleggen wat er hormonaal gebeurt in een vrouwenlijf rondom de overgang. Fijn om te begrijpen dat je niet de enige bent die prikkelbaar is, opvliegers heeft en haar taille ziet verdwijnen. En wat vooral prettig is, is dat er ook een hoop aan te doen is. Ginny vertelt je graag wat een enorme invloed oa voeding, beweging en stress hierop heeft. Na dit webinar heb je direct handvaten waarmee je aan de slag kunt. Wist je bijvoorbeeld dat een massage je oxytocine (knuffelhormoon) aanmaak stimuleert. En dat oxytocine weer stress verlagend werkt? Hierdoor kunnen bepaalde overgangsklachten verminderen.

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Drs. Ginny Chamorro

Ginny Chamorro heeft als gynaecologe al meer dan duizenden vrouwen geholpen. Voor Ginny staat de kwaliteit van leven van een vrouw bovenaan. Momenteel werk zij in Acibadem, een prachtige internationale kliniek in Amsterdam. Hier opereert zij vrouwen en helpt ze van uiteenlopende klachten af zoals  menstruatieproblemen, incontinentieklachten en cystes bijvoorbeeld.
https://www.acibademimc.com/drs-ginny-chamorro/

Ginny weet dat hormonale klachten meestal niet op te lossen zijn met een operatie , dus heeft zij na het afronden van een orthomoleculaire studie haar eigen praktijk geopend, DrGYNN. Hier helpt zij vrouwen hun hormonen weer in balans te krijgen, in haar behandelingen geeft Ginny leefstijladvies een prominentie plaats. https://leefstijlgynaecologie.nl/