fbpx

Stichting Hartpatiënten

In het blad voor de Stichting Hartpatiënten mocht ik tips delen die kunnen helpen met het verbeteren van je weerstand en gezondheid.

Natuurlijk staat er veel meer in het artikel, maar dé tip die ik echt met iedereen wil delen:

“Het belangrijkste advies is dat je kleine stapjes moet nemen”, zegt de Tamara. “Op 1 januari gaan we waarschijnlijk weer met z’n allen op dieet, twee keer per week naar de sportschool, stoppen met roken en drie keer per dag mediteren. Al die veranderingen tegelijk kosten je brein zoveel energie, dat je het niet volhoudt. Daarom liggen de meeste goede voornemens binnen twee weken weer in de prullenbak. Begin liever met iets kleins, zoals stoppen met suiker in je koffie of één dag per week minder vlees eten. Pas als je dat onder de knie hebt en het geen moeite meer kost, kun je een stapje erbij doen.”

Klik hieronder op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Meer informatie over de stichting: https://www.hartpatienten.nl/

Wil je meer hulp bij het nemen van de stap die bij jou past? Kijk dan eens bij mijn leefstijlprogramma; wordt vergoed vanuit veel aanvullende verzekeringen:
https://www.online-leefstijlprogramma.nl/courses/leefstijl-programma

Meer artikelen

dementie voorkomen
Wat kun je zelf doen om minder kans te hebben op dementie?

Wist je dat je zelf dingen kunt doen om minder kans te hebben op dementie? Nee? Dan ben je niet de enige! Veel mensen denken dat dementie je gewoon overkomt. Maar wetenschappers schatten dat ongeveer een derde van de gevallen van dementie voorkomen kan worden door een gezonde leefstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen