fbpx

Forever Young webinar met Wies Verbeek en Jaap Jongbloed

Op donderdagavond 22 april ben ik te gast in de Forever Young webinar van gezondheidsjournalisten Wies Verbeek en Jaap Jongbloed. Een interactieve online presentatie boordevol nieuws, wetenswaardigheden en tips op het gebied van gezond ouder worden. Leuk dat ik mijn bijdrage mag leveren en meer mag vertellen over voeding en leefstijl!

Dit kun je verwachten van de webinar

  • het laatste nieuws op het gebied van bewegen, voeding en geluk
  • onverwachte en originele tips & tricks
  • eenvoudig toe te passen tools voor een fitter leven
  • live vragen stellen aan Wies, Jaap, een top-leefstijlexpert en mij

Aanmelden

Deelname kost €25 en het webinar zal plaatsvinden van 20:00 – 21:30. Aanmelden voor de webinar kan hier: https://voordeel.nouveau.nl/nouveau-webinar-van-wies-verbeek-en-jaap-jongbloed

Na betaling ontvang je op donderdag 22 april uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink.

Leuk als je erbij bent!

Liefs,

 

 

Meer artikelen

ontspanning afvallen
Waarom helpt ontspanning bij het afvallen?

Wist je dat te veel stress een risico vormt voor je gezondheid? Met mijn patiënten bespreek ik steeds vaker hoe belangrijk het is dat ze ontspannen en stress verminderen. Dit is namelijk heel belangrijk als je overgewicht hebt en wilt afvallen. Maar waarom is dat zo?

middagdutje
Is een powernap/middagdutje goed?

Je hebt een lange week achter de rug en de wekker ging vandaag weer ontzettend vroeg. Rond het middaguur begin je een beetje moe te worden en zou je eigenlijk het liefste even willen slapen. Tijd voor een middagdutje! Maar is dat eigenlijk wel zo goed voor je gezondheid en ritme?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

koken met het seizoen mee herfst
Koken met de seizoenen mee – herfst

Pompoen en paddenstoelen zijn natuurlijk dé ultieme herfstgroenten, maar er zijn nog veel meer lekkere groenten die deze periode van het jaar in het seizoen zijn. En daarom hebben we de seizoensgroenten van de herfst voor je op een rijtje gezet met een aantal lekkere recepten daarbij!