fbpx

Oorsuizen en duizeligheid onder de loep

Dinsdag 20 april om 20.00 uur met huisarts Tamara de Weijer en KNO arts Bas de Cock

Oorsuizen -tinnitus- en duizeligheid komen veel voor. 1 op de 5 mensen ervaart oorsuizen en ongeveer 1,2 miljoen mensen zoeken hier hulp voor bij de (huis)arts. Ook duizeligheid komt in verschillende vormen veel voor. Het zijn problemen waar we als arts vaak niet goed de vinger op kunnen leggen en de oplossing niet gemakkelijk is. Gelukkig komen we er steeds meer achter dat een andere benadering van deze problemen, veelal verlichting kan geven en de klacht soms zelfs helemaal kan verdwijnen. Door niet alleen naar de lichamelijke oorzaken, maar ook andere invloeden, zoals stress, te kijken.

Gratis aanmelden kan hier.

Meer artikelen

dementie voorkomen
Wat kun je zelf doen om minder kans te hebben op dementie?

Wist je dat je zelf dingen kunt doen om minder kans te hebben op dementie? Nee? Dan ben je niet de enige! Veel mensen denken dat dementie je gewoon overkomt. Maar wetenschappers schatten dat ongeveer een derde van de gevallen van dementie voorkomen kan worden door een gezonde leefstijl.

2 reacties

  1. Ik heb mezelf opgegeven voor het webinar oorsuizen en duizeligheid, maar er gebeurt niets? Graag wil ik alsnog meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen