fbpx

Vergoeding Online Leefstijlprogramma

Op de valreep van 2020 hebben we te horen gekregen dat ons Online Leefstijlprogramma voor minimaal 3 jaar vergoed gaat worden door Coöperatie VGZ vanuit hun aanvullende verzekering! Dus dat zijn naast VGZ Zorgverzekeraar ook IZA Zorgverzekering, De IZZ Zorgverzekering door VGZ, UMC Zorgverzekering en Univé.
Maar er zijn nog veel meer verzekeraars die ons programma vergoeden vanuit het aanvullende pakket!

Ben je zorgverlener en wil je met het programma in je praktijk aan de slag? We hebben speciaal voor voor zorgverleners flyers gemaakt met informatie over het programma. Wil je deze kosteloos ontvangen? Je kunt ze hier aanvragen, zowel digitaal als per post.

Voor iedereen een mooi en gezond 2021 gewenst!

Meer artikelen

ontspanning afvallen
Waarom helpt ontspanning bij het afvallen?

Wist je dat te veel stress een risico vormt voor je gezondheid? Met mijn patiënten bespreek ik steeds vaker hoe belangrijk het is dat ze ontspannen en stress verminderen. Dit is namelijk heel belangrijk als je overgewicht hebt en wilt afvallen. Maar waarom is dat zo?

middagdutje
Is een powernap/middagdutje goed?

Je hebt een lange week achter de rug en de wekker ging vandaag weer ontzettend vroeg. Rond het middaguur begin je een beetje moe te worden en zou je eigenlijk het liefste even willen slapen. Tijd voor een middagdutje! Maar is dat eigenlijk wel zo goed voor je gezondheid en ritme?

2 reacties

 1. Goedemorgen,

  Mijn verzekering, Nationale Nederlanden,
  wilt graag een naam van de online module.

  Ze kunnen het zo niet terugvinden.

  Wil je die aan mij doorgeven ?

  Groet,

  Sylvia vd Klundert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

koken met het seizoen mee herfst
Koken met de seizoenen mee – herfst

Pompoen en paddenstoelen zijn natuurlijk dé ultieme herfstgroenten, maar er zijn nog veel meer lekkere groenten die deze periode van het jaar in het seizoen zijn. En daarom hebben we de seizoensgroenten van de herfst voor je op een rijtje gezet met een aantal lekkere recepten daarbij!