fbpx

Zijn sommige suikers beter dan andere?

Heb jij het ‘beter eten’ magazine van Albert Heijn al gezien? Het magazine staat boordevol lekkere recepten en praktische tips om beter te eten. Ik heb een eigen rubriek, waar ik je vertel over suikers. Er wordt vaak gezegd dat sommige suikers beter zijn dan andere, maar klopt dat? En wat doen suikers eigenlijk met je lichaam?

Klik op de voorkant van het magazine om het volledige magazine online te bekijken.
Klik op mijn rubriek om deze te vergroten.

rubriek tamara beter eten

Meer artikelen

ontspanning afvallen
Waarom helpt ontspanning bij het afvallen?

Wist je dat te veel stress een risico vormt voor je gezondheid? Met mijn patiënten bespreek ik steeds vaker hoe belangrijk het is dat ze ontspannen en stress verminderen. Dit is namelijk heel belangrijk als je overgewicht hebt en wilt afvallen. Maar waarom is dat zo?

middagdutje
Is een powernap/middagdutje goed?

Je hebt een lange week achter de rug en de wekker ging vandaag weer ontzettend vroeg. Rond het middaguur begin je een beetje moe te worden en zou je eigenlijk het liefste even willen slapen. Tijd voor een middagdutje! Maar is dat eigenlijk wel zo goed voor je gezondheid en ritme?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

koken met het seizoen mee herfst
Koken met de seizoenen mee – herfst

Pompoen en paddenstoelen zijn natuurlijk dé ultieme herfstgroenten, maar er zijn nog veel meer lekkere groenten die deze periode van het jaar in het seizoen zijn. En daarom hebben we de seizoensgroenten van de herfst voor je op een rijtje gezet met een aantal lekkere recepten daarbij!