Live Webinar 'Natuur biedt gezondheid'

Natuur kun je met bijna alle pijlers van een gezonde leefstijl verbinden. Niet alleen beweging maar ook ontspanning en zelfs betere slaap vinden we buiten. Je voelt het intuïtief al aan, maar het is ook echt bewezen: de natuur is goed voor onze gezondheid. 

 

Speciaal voor leden en donateurs van Natuurmonumenten organiseert dokter Tamara, samen met Annette Postma, van Alles is Gezondheid, het webinar Natuur biedt gezondheid waar wordt verteld over de effecten van natuur op onze gezondheid. 

 

Op dinsdag 8 november om 20.00uur kun je het webinar  live volgen.

Wil je gezonder, energieker en slanker worden?

Wil je net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd? Ga nu aan de slag met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt praktische handvatten die je helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij je past en waar je jezelf op lange termijn het beste bij voelt.

Wat ontdek je tijdens de webinar?

Je ontdekt alles over de manieren waarop je de natuur meer in je leefstijl kunt betrekken:

  • Natuur is goed voor je brein!
  • Waarom natuur mee werkt aan een betere weerstand.
  • Hoe krijg je meer groen in jouw leefstijl?
  • Tips: welke natuur, waar, hoe lang, wat zijn de mogelijkheden?  


Natuurlijk is er ook volop gelegenheid vragen te stellen en jouw ervaring te delen!

Wil je gezonder, energieker en slanker worden?

Wil je net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd? Ga nu aan de slag met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt praktische handvatten die je helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij je past en waar je jezelf op lange termijn het beste bij voelt.

100% geld terug garantie - speciaal voor leden en donateurs van Natuurmonumenten

Graag geef ik je 100% geld terug garantie voor mijn Online Leefstijlprogramma! Hoe het werkt?

  • Meld je hier aan
  • Stuur de PDF factuur naar je verzekering
  • Deelname kost € 99 en wordt vergoed vanuit veel aanvullende verzekeringen. Als je het niet terug krijgt van je verzekering dan krijg je van mij je geld terug! Stuur een schermafdruk van de afwijzing en wij storten het bedrag terug!

Wij vinden dat geld géén reden mag zijn om niet aan je leefstijl te werken, dus… doe je ook mee? Meld je nu aan en je krijgt ook een speciaal Leefstijlpakket mét mijn Leefstijldagboek cadeau.

Voeding
Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Je voedingspatroon aanpassen is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten.
Ontspanning
Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert je hoe je de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.
Slaap
Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap! We gaan je helpen je slaap te verbeteren.
Beweging
Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar… Ja maar… Ja maar… Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en je eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.
Gedragsverandering
En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?
Slanker
Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden? Ik laat het je graag zien!

Meld je aan

Je kunt je hier aanmelden. Meestal ontvang je binnen 24 uur een bevestiging en toegang per e-mail. Deelname kost € 99 en wordt vergoed vanuit veel aanvullende verzekeringen. Betaald je verzekering niet? Als donateur van Natuurmonumenten krijg je nu 100% geld terug garantie.  Stuur een schermafbeelding van de afwijzing naar ons en het bedrag wordt naar je teruggestort. 

10 Weken & 10 Modules

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Jij krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken!

Bonus: De invloed van de natuur op je leefstijl

Naast de modules van het Online Leefstijlprogramma ontvang jij een extra module: De invloed van de natuur op je leefstijl. Deze module is speciaal ontwikkelt voor donateurs van Natuurmonumenten! 

Veel gestelde vragen

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken. Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden.

Ik ben groot voorstander van brede aanpak: alle onderdelen voor het verbeteren van je leefstijl komen aan bod. Lekker praktische lessen én zeker geen opgeheven vingertje. Stop met moeten!

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken.

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl al groot? Wil je het beter leren toepassen en op de juiste manier? Ook dan zit je goed! Ik help ook jou graag verder.

Hoe mooi is dat: een aantal grote verzekeraars vergoeden het online leefstijlprogramma vanuit hun aanvullend pakket! Dien de factuur, die je na betaling ontvangt, dan ook in bij je verzekering!

Mijn missie is om Nederland gezonder te maken. Je gezonder, energieker en eventueel slanker voelen én je weerstand ondersteunen door het verbeteren van je leefstijl; in de huisartsenpraktijk zet ik het dagelijks in als medicijn. Een groeiende stroom wetenschappelijk onderzoek bewijst wat ik zie in de praktijk. Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen direct aan voeding. Maar het is zoveel meer!

Bij gezonder, energieker en misschien ook slanker worden komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je eet en drinkt. Lekker slapen, voldoende bewegen, ontspanning en zingeving zijn ook erg belangrijk. Kies wat bij jou past. Niets moet, jij bepaalt wat je wilt verbeteren. Beter slapen? Beter eten? Meer bewegen? Meer ontspanning? Aan jou de keuze!