Online lezing:

Duizeligheid onder de loep


Meld je hieronder aan!

Met huisarts Tamara de Weijer & KNO-arts Bas de Cock

Duizeligheid komt veel voor, in verschillende vormen. Het zijn problemen waar wij als arts vaak niet goed de vinger op kunnen leggen en de oplossing niet gemakkelijk is. Gelukkig komen we er steeds meer achter dat een andere benadering van deze problemen, veelal verlichting kan geven en de klacht soms zelfs helemaal kan verdwijnen. Door niet alleen naar de lichamelijke oorzaken, maar ook andere invloeden, zoals stress, te kijken. 

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

oto-as-26059e565df4c0_lg

KNO-arts Bas de Cock

Bas is sinds10 jaar KNO-arts en heeft dit jaar de stoute schoenen aangetrokken om zijn eigen praktijk te starten, DOKTER DE COCK. Vanuit een diepe overtuiging voelde hij de behoefte om meer mensgerichte zorg te kunnen leveren met meer oog en tijd voor de hele mensen.
 
Door zijn jarenlange ervaring zag hij in dat bij veel mensen klachten niet zo maar uit het niets ontstaan waren en dus een directe uitnodiging vormden voor persoonlijk verandering en groei. Zijn praktijk vormt deze thuishaven voor mensen die, naast reguliere medisch specialistische zorg, ook behoefte hebben aan een stuk aanvullende begeleiding in de weg naar gezondheid en groei.

Tamara de Weijer

Tamara de Weijer (1981) is sinds 2015 huisarts en is op de UvA opgeleid. In de afgelopen jaren is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze interesse kwam voort uit haar persoonlijke ervaring, maar ook uit wat ze in de huisartsenpraktijk terugzag.
 
Er is sprake van een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Voeding speelt hierbij een sleutelrol; maar ook de pijlers ontspanning, slaap, stress, zingeving en beweging spelen daarbij een grote rol. Het is haar missie om Nederland gezonder te maken. Mensen helpen in kleine stapjes blijvende leefstijlveranderingen door te voeren is waar ze een enorme passie voor heeft. Lees meer over Dokter Tamara.

Meld je hieronder aan!