fbpx

Online lezing:

Feiten en fabels over vitamines


Meld je hieronder aan!

Met huisarts Tamara de Weijer & Voedingsdeskundige Suzan Tuinier

Groente, fruit of supplementen… weet jij waar je het beste jouw dagelijkse dosis vitamine uit haalt? Suzan Tuinier neemt je mee in de vitaminewereld! Suzan is voedingsdeskundige en was jarenlang woordvoerder van het Vitamine Informatie Bureau. Over vitamines en mineralen hoor je van alles. Wat is waar en waarmee moet je écht rekening houden? Hoe kun je beoordelen of informatie over voeding en vitamines wel klopt? Tijdens dit interactieve webinar worden al jouw vragen over vitamines en mineralen beantwoord.

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

romo-aangepast60e808029e042_lg

Suzan Tuinier

Suzan Tuinier is voedingsdeskundige en communicatieadviseur en eigenaar van Nutrimedia.
Suzan studeerde Voeding en diëtetiek en Beleid, Communicatie, Organisatie aan de Vrije Universiteit. Die combinatie vormt de rode draad door haar carrière.  Suzan heeft veel kennis van vitamines en gezondheidsproducten (inclusief de claimswetgeving) en van voeding voor ouderen.

Als moeder van twee kinderen weet zij het nodige over kindervoeding. En sportief als zij is, heeft zij ook veel interesse in sport en voeding. Leuk om te weten: Suzan doet aan triatlon en duikt regelmatig de Ringvaart in om een stuk te zwemmen!  
Kijk voor meer informatie op: www.nutrimedia.nl 

Tamara de Weijer

Tamara de Weijer (1981) is sinds 2015 huisarts en is op de UvA opgeleid. In de afgelopen jaren is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze interesse kwam voort uit haar persoonlijke ervaring, maar ook uit wat ze in de huisartsenpraktijk terugzag.
 
Er is sprake van een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Voeding speelt hierbij een sleutelrol; maar ook de pijlers ontspanning, slaap, stress, zingeving en beweging spelen daarbij een grote rol. Het is haar missie om Nederland gezonder te maken. Mensen helpen in kleine stapjes blijvende leefstijlveranderingen door te voeren is waar ze een enorme passie voor heeft. Lees meer over Dokter Tamara.

Meld je hieronder aan!