Opname:

Help, ik heb een puber!
Met Kluun

Raymond van de Klundert (Kluun) is bekend van zijn bestsellers Komt een vrouw bij de dokter (2003), Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt (2004), Familieopstelling (2020) en natuurlijk Help, ik heb een puber! (2022). 

 

Over dat laatste boek gaat hij met mij en jullie in gesprek. Over het chronische slaaptekort van pubers. Over het puberbrein, een halffabrikaat. Over buideldiermoeders en neushoornvaders. En over hormonen, seks, geur en vrienden. We gaan het hebben over het nieuwste boek van Kluun: help, ik heb een puber. Dit boek is een survivalgids voor puberouders én een ode aan pubers – de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, redelooste, onzekerste en aandoenlijkste wezens die er bestaan.

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Kluun

Kluun is (bijna) twintig jaar schrijver [2003 – 2023]

Hij heeft twee passies: Mensen leesplezier geven en mensen schrijfplezier geven.

Hij is bestsellerauteur, geeft workshops & masterclasses ‘Een 9 voor schrijven’ en is veelgevraagd keynote Spreker en Lifecoach.