fbpx

Opname:

Oorsuizen en duizeligheid onder de loep

Met KNO-arts Bas de Cock

Heb jij wel eens een opgeblazen buik, krampen of andere klachten en twijfel je waar dit vandaan komt? Wist je dat in Nederland zo’n 1 tot 3% van de volwassenen en 4 tot 6% van de kinderen een voedselovergevoeligheid heeft? Overgevoeligheid betekent een allergie óf intolerantie. Wereldwijd lijkt het aantal mensen met een allergie toe te nemen. Is onbezorgd genieten van voedsel er straks niet meer bij? Zeker niet! Wij vertellen je graag hoe je een intolerantie kunt herkennen, hoe jij het beste met jouw voedselintolerantie om kunt gaan, en leren wij je hoe jij lekker kunt blijven genieten van alles wat wél mag! 

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

KNO-arts Bas de Cock

Bas is sinds 10 jaar KNO-arts en heeft dit jaar de stoute schoenen aangetrokken om zijn eigen praktijk te starten, DOKTER DE COCK. Vanuit een diepe overtuiging voelde hij de behoefte om meer mensgerichte zorg te kunnen leveren met meer oog en tijd voor de hele mensen.
 
Door zijn jarenlange ervaring zag hij in dat bij veel mensen klachten niet zo maar uit het niets ontstaan waren en dus een directe uitnodiging vormden voor persoonlijk verandering en groei. Zijn praktijk vormt deze thuishaven voor mensen die, naast reguliere medisch specialistische zorg, ook behoefte hebben aan een stuk aanvullende begeleiding in de weg naar gezondheid en groei.