Opname:

Van klacht naar kracht
Met Angelique van Hest

We zijn vaak ontzettend streng tegen onszelf. Iemand zegt iets tegen je en dat maakt je al snel onzeker. Je hebt “alweer” iets niet goed gedaan, zeg je tegen jezelf; wat een stommeling ben je ook! Dat negatieve stemmetje is helaas vaker aanwezig dan het positieve geluid. Dit is waarom je kunt zeggen dat we té streng zijn voor onszelf en de lat soms te hoog ligt. Dat stemmetje zorgt er ook voor dat je erg kunt piekeren over wat er (in het verleden is) gebeurd of wat er in de toekomst nog gaat komen. Hoe komt het dat we hier zo vaak tegenaan lopen en -nog belangrijker- hoe komen we hiervan af?

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Angelique van Hest

Angelique (1965) heeft een brede achtergrond aan opleidingen, van psychologie tot theater. Rond het jaar 2000 is zij haar werkelijke passie op het spoor gekomen en is ze begonnen  met haar eerste opleidingen en trainingen tot cursusleider, coach, transactionele analyse, situationeel leiderschap, quantum consciousness, systemisch interveniëren en non-dualisme. Sinds 2004 is zij actief als trainer, coach en consultant. Van 2007 tot 2012 was zij docent aan de Hogeschool Utrecht Faculteit Economie en Management en van 2009 tot 2012 was ze trainer ‘Communicatieve Vaardigheden voor Managers’ aan de Nyenrode Business Universiteit.

Angelique vult zelf aan: ik heb geen relatie, geen kinderen en ben erg gelukkig met mijn leven. Mijn passie is mensen ondersteunen in het de-identificeren met hun negatieve overtuigingen waardoor ze meer plezier, vrijheid en vervulling in hun leven ervaren: www.hpdcoaching.com