fbpx

Online lezing:

Van klacht naar kracht


Meld je hieronder aan!

Met huisarts Tamara de Weijer & Angelique van Hest

We zijn vaak ontzettend streng tegen onszelf. Iemand zegt iets tegen je en dat maakt je al snel onzeker. Je hebt “alweer” iets niet goed gedaan, zeg je tegen jezelf; wat een stommeling ben je ook! Dat negatieve stemmetje is helaas vaker aanwezig dan het positieve geluid. Dit is waarom je kunt zeggen dat we té streng zijn voor onszelf en de lat soms te hoog ligt. Dat stemmetje zorgt er ook voor dat je erg kunt piekeren over wat er (in het verleden is) gebeurd of wat er in de toekomst nog gaat komen. Hoe komt het dat we hier zo vaak tegenaan lopen en -nog belangrijker- hoe komen we hiervan af?

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

20160517-ac-iers-otografie-v60bcc5a7ce51b_lg

Angelique van Hest

Angelique (1965) heeft een brede achtergrond aan opleidingen, van psychologie tot theater. Rond het jaar 2000 is zij haar werkelijke passie op het spoor gekomen en is ze begonnen  met haar eerste opleidingen en trainingen tot cursusleider, coach, transactionele analyse, situationeel leiderschap, quantum consciousness, systemisch interveniëren en non-dualisme. Sinds 2004 is zij actief als trainer, coach en consultant. Van 2007 tot 2012 was zij docent aan de Hogeschool Utrecht Faculteit Economie en Management en van 2009 tot 2012 was ze trainer ‘Communicatieve Vaardigheden voor Managers’ aan de Nyenrode Business Universiteit.

Angelique vult zelf aan: ik heb geen relatie, geen kinderen en ben erg gelukkig met mijn leven. Mijn passie is mensen ondersteunen in het de-identificeren met hun negatieve overtuigingen waardoor ze meer plezier, vrijheid en vervulling in hun leven ervaren: www.hpdcoaching.com

Tamara de Weijer

Tamara de Weijer (1981) is sinds 2015 huisarts en is op de UvA opgeleid. In de afgelopen jaren is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze interesse kwam voort uit haar persoonlijke ervaring, maar ook uit wat ze in de huisartsenpraktijk terugzag.
 
Er is sprake van een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Voeding speelt hierbij een sleutelrol; maar ook de pijlers ontspanning, slaap, stress, zingeving en beweging spelen daarbij een grote rol. Het is haar missie om Nederland gezonder te maken. Mensen helpen in kleine stapjes blijvende leefstijlveranderingen door te voeren is waar ze een enorme passie voor heeft. Lees meer over Dokter Tamara.

Meld je hieronder aan!