Wil je gezonder, energieker en slanker worden?

Wil je net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd? Ga nu aan de slag met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt praktische handvatten die helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij je past en waar je op lange termijn het beste bij voelt.

Kosteloze deelname - speciaal voor medewerkers van Vitam!

Hoe kan je je aanmelden?

  • Meld je aan bij je collega bij Vitam
  • Doe dit voor 1 maart
  • Op vrijdag 3 maart krijg je een e-mail met toegang tot de eerste lessen
  • Je hebt een jaar toegang, dus je kunt de lessen volgen wanneer jij wilt.

Meld je nu aan en je krijgt ook een speciaal Leefstijlpakket mét mijn Leefstijldagboek cadeau.

Voeding
Uw leefstijl verbeteren zonder uw voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Uw voedingspatroon aanpassen is echt prima te doen als u merkt hoe snel u al beter in uw vel gaat zitten.
Ontspanning
Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorgt u ervoor dat u op een manier die voor u werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert u hoe u de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.
Slaap
Is het streven naar de ideale slaaptijd voor u een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat u slaapt, let ook op de kwaliteit van uw slaap! We gaan u helpen uw slaap te verbeteren.
Beweging
Wil u meer energie en meer fut? Ja maar… Ja maar… Ja maar… Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en u eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.
Gedragsverandering
En toen u dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. U hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor uzelf. Wat goed voelt voor u?
Slanker
Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? U weet het dan vast wel: van diëten wordt u dik. Hoe het wel lukt en u het vol kunt houden? Ik laat het u graag zien!

Opname Vitam Webinar 16 februari 2023

Meld u aan

Je kunt je aanmelden bij  NAAM.

Op 3 maart krijg je een bevestiging en toegang per e-mail. Deelname kost normaal gesproken € 99 en wordt vergoed door Vitam.

10 Weken & 10 Modules

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken!

Direct toegang

Elke week krijg je een nieuwe module, bestaande uit korte lessen, recepten, menu’s en ondersteunende materialen. Je kiest wat voor je de beste balans is en je zult jezelf verbazen!

Veel gestelde vragen

In een omgeving en tijd die u uitkomt kunt u het programma doorlopen. U hoeft er de deur niet voor uit en kunt op uw laptop, PC of telefoon meekijken. U hebt verder niets nodig.

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die u wanneer het u het beste uitkomt kunt bekijken. U hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Voor elk wat wils! Is u kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit uw kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden.

Ik ben groot voorstander van brede aanpak: alle onderdelen voor het verbeteren van uw leefstijl komen aan bod. Lekker praktische lessen én zeker geen opgeheven vingertje. Stop met moeten!

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. U kunt de lessen volgen op uw telefoon, PC, Mac of tablet.

U kunt starten wanneer u wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar u hebt een jaar toegang tot de modules, u kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken.

Voor elk wat wils! Is uw kennis over gezonde leefstijl al groot? Wilt u het beter leren toepassen en op de juiste manier? Ook dan zit u goed! Ik help ook u graag verder.

Mijn missie is om Nederland gezonder te maken. Je gezonder, energieker en eventueel slanker voelen én je weerstand ondersteunen door het verbeteren van leefstijl; in de huisartsenpraktijk zet ik het dagelijks in als medicijn. Een groeiende stroom wetenschappelijk onderzoek bewijst wat ik zie in de praktijk. Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen direct aan voeding. Maar het is zoveel meer!

Bij gezonder, energieker en misschien ook slanker worden komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je eet en drinkt. Lekker slapen, voldoende bewegen, ontspanning en zingeving zijn ook erg belangrijk. Kies wat bij je past. Niets moet, je bepaalt wat je wilt verbeteren. Beter slapen? Beter eten? Meer bewegen? Meer ontspanning? Aan jouw de keuze!