Opname

Minimaliseer je huis, maximaliseer je leven
Met Susan van Schijndel

In dit webinar laat Susan je zien dat een rommelig huis, om zoveel meer gaat dan alleen (ont)spullen…
Een rommelige omgeving laat letterlijk je cortisol gehalte stijgen (is
stress) en geeft je een overprikkeld brein.
Met een aantal slimme tips kun je al heel snel meer rust creëren in mijn webinar vertelt ze je hoe je dat kan doen, waardoor je meer rust krijgt, overzicht, energie en tijd over om de dingen te kunnen doen waar je echt blij van wordt! Want een rommelig huis ligt nooit aan de persoon maar aan de tools die je toepast.

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Susan van Schijndel

Ik heet Susan en ben minimaliseerexpert
Het is begonnen om zelf rust en ruimte in huis te krijgen (ik had teveel spullen en te veel chaos in mijn huis) en doordat ik diverse technieken heb ontwikkeld is dat mij gelukt! (o,a wereldreis met alleen handbagage, en 2,5 jaar wonen in een tinyhouse met ons gezin)en nu begeleid ik vele dames met mijn succesvolle formule en veel advies op maat, in hun minimaliseerproces.
instagramaccount: https://www.instagram.com/noworrieslifechanging/
Website: www.noworrieslifechanging.nl
Ook deel ik veel tips en mindset in mijn lesss is much more podcast (al meer dan 55.000x afgespeeld)
https://open.spotify.com/show/0Mdb8qbb6dfaFGImSoHT0l?si=73624304262a44e9