fbpx

Online lezing:
Nooit meer op dieet; maar wat werkt dan wel?

Met huisarts Tamara de Weijer

Niemand kiest ervoor om te zwaar te zijn. Veel mensen hebben poging na poging achter de rug om af te vallen. Vaak met kort of geen resultaat. Dat kan ontzettend frustrerend zijn. Hoe kan het, dat meer dan de helft van de Nederlanders te zwaar is? En wat kun je er aan doen zodat het gemakkelijker vol te houden is?

Maak de gezonde keuze, de makkelijke keuze

Wat komt er aan bod tijdens deze lezing?

Tamara de Weijer

Tamara de Weijer (1981) is sinds 2015 huisarts en is op de UvA opgeleid. In de afgelopen jaren is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze interesse kwam voort uit haar persoonlijke ervaring, maar ook uit wat ze in de huisartsenpraktijk terugzag.
 
Er is sprake van een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Voeding speelt hierbij een sleutelrol; maar ook de pijlers ontspanning, slaap, stress, zingeving en beweging spelen daarbij een grote rol. Het is haar missie om Nederland gezonder te maken. Mensen helpen in kleine stapjes blijvende leefstijlveranderingen door te voeren is waar ze een enorme passie voor heeft. Lees meer over Dokter Tamara.

Meld je hieronder aan!