Een ijsje is natuurlijk heerlijk in de zomer, maar wist je dat je ze ook heel makkelijk zelf kunt maken? Door simpelweg frambozen en kiwi met banaan te mengen en dit in de vriezer te stoppen, maak je zelf heel makkelijk gezonde ijsjes!
Zelf gezonde ijsjes maken
Recipe by Dokter Tamara
Servings
6
servingsPrep time
10
minutesCooking time
0
minutes- Voor de kiwilaag
2 tot 3 2 tot 3 kiwi’s
1/2 1/2 banaan
- Voor de frambozenlaag
200 gr 200 (bevroren) frambozen
1/2 1/2 banaan
Bereiding
- Allereerst schil je de kiwi en pel je de banaan. Meng de ingrediënten voor de kiwilaag in een blender of keukenmachine en schep in de vormpjes. Zet ongeveer een uur in de vriezer.
- Meng vervolgens ook de ingrediënten voor de frambozenlaag. Schep dit tot helemaal bovenin in de vormpjes en duw de houdertjes erin. Zet nu minimaal 2-3 uur in de vriezer.