Wil jij gezonder, energieker en slanker worden?

Wil jij net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd? Ga nu aan de slag met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Je krijgt praktische handvatten die je helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt.

Neem de regie over je gezondheid en leef gelukkiger

Na het volgen van mijn online programma:

In het Online Leefstijlprogramma behandelen we de zes pijlers van leefstijl in 10 videolessen. Met meer dan 40 video’s, ruim 200 recepten en maar liefst 10 weekmenu’s kun jij meteen starten met het verbeteren van jouw leefstijl. Je kunt het programma op je PC volgen, of via de app als je liever je telefoon of tablet gebruikt. Je kunt de lessen in je eigen tijd bekijken, je zit dus niet vast aan vaste lesmomenten. 


Ben je verzekerd bij
VGZ of a.s.r? Dan kunnen wij de declaratie verzorgen., het gaat niet van je eigen risico af. Anders kost het programma € 99,00. Je krijgt na aanmelding een PDF factuur die je kunt indienen bij je aanvullende verzekering. Een groot aantal verzekeringen hebben een preventiebudget of budget voor cursussen


Na het afronden van het Online Leefstijlprogramma ontvang je jouw
deelnamecertificaatJe hebt in totaal een jaar toegang tot alle lessen, dus je hoeft je niet te haasten als het een keertje niet lukt om de les te volgen.

Bekijk hier hoe het programma eruit ziet:

Leefstijl is méér dan voeding

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer!

Als je gezonder en energieker wilt worden, komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Daarom gaan we in mijn leefstijlprogramma aan de slag met voeding, ontspanning, slaap, beweging, gedragsverandering en slanker worden.

Voeding
Je leefstijl verbeteren zonder je voeding aan te pakken? Lijkt me niet. Je voedingspatroon aanpassen is echt prima te doen als je merkt hoe snel je al beter in je vel gaat zitten.
Ontspanning
Het is soms lastig in de drukke wereld waarin we leven om rust te vinden. Hoe zorg je ervoor dat je op een manier die voor jou werkt voldoende ontspanning krijgt? Dit programma leert je hoe je de balans tussen inspanning en ontspanning terugkrijgt.
Slaap
Is het streven naar de ideale slaaptijd voor jou een strijd? Vaak gaat het niet alleen om het aantal uur dat je slaapt, let ook op de kwaliteit van je slaap! We gaan je helpen je slaap te verbeteren.
Beweging
Wil jij meer energie en meer fut? Ja maar… Ja maar… Ja maar… Ik heb het allemaal al eens gehoord. Bewust doelen stellen en je eraan houden was nog nooit zo eenvoudig.
Gedragsverandering
En toen je dat vertelde, toen ging de knop bij mij om! Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Je hoeft echt niet overal nee tegen te zeggen, kies voor jezelf. Wat goed voelt voor jou?
Slanker
Alle diëten van de wereld al een keer gedaan? Je weet het dan vast wel: van diëten word je dik. Hoe het wel lukt en je het vol kunt houden? Ik laat het je graag zien!

Je kunt je hier aanmelden. Deelname wordt vergoed vanuit veel aanvullende verzekeringen.

Voor een aantal verzekeringen kan mijn team de declaratie voor jou verzorgen!

De komende 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. Jij krijgt toegang tot mijn brein, mijn team en ik helpen je om je doelen te bereiken!

 

 

Als cadeau bij het Online Leefstijlprogramma ontvang je gratis het leefstijlpakket thuis. Hierin vind je onder andere het Leefstijldagboek ter waarde van € 19,95! 

 

Veel gestelde vragen

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken. Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Voor elk wat wils! Is je kennis over gezonde leefstijl nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijlgenieter te worden.

Ik ben groot voorstander van brede aanpak: alle onderdelen voor het verbeteren van je leefstijl komen aan bod. Lekker praktische lessen én zeker geen opgeheven vingertje. Stop met moeten!

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken.

Wij kunnen direct voor jou declareren bij VGZ, Univé, etc. Je hoeft het dan niet voor te schieten!

Je kunt je hier aanmelden. Het gaat niet van je eigen risico af.

Wij kunnen direct voor jou declareren bij a.s.r. en ik kies zelf. Je hoeft het dan niet voor te schieten!

Je kunt je hier aanmelden. Het gaat niet van je eigen risico af.

Hoe mooi is dat: een aantal grote verzekeraars vergoeden het online leefstijlprogramma vanuit hun aanvullend pakket! Dien de factuur, die je na betaling ontvangt, dan ook in bij je verzekering!

Start vandaag

Gezondere Leefstijl in 10 weken