fbpx

ONLINE LEEFSTIJLPROGRAMMA VAN DOKTER TAMARA VOOR WERKGEVERS

Energieke medewerkers, bloeiende organisatie!

Staat vitaliteit in jouw organisatie ook hoog op de agenda? En is dat door Covid-19 en het thuiswerken het afgelopen jaar onder druk komen te staan? Dat is ook wat uit het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid van 2021 blijkt. Hoe ga jij vitaliteit (weer) op de kaart zetten bij jouw organisatie? Wij helpen je op weg! 

Wil je meer informatie of een op maat gemaakte offerte aanvragen? Mijn team bespreekt graag de mogelijkheden je! Stuur een e-mail naar zakelijk@doktertamara.nl met je wensen, dan komen we daar zo snel mogelijk op terug! 

De voordelen van fitte en gezonde werknemers

Vitale werknemers zijn onmisbaar in een gezond bedrijf. Door te investeren in vitaliteit zorg je voor veerkracht binnen de organisatie. De belangrijkste factor hierbij: een gezonde leefstijl! Een gezonde leefstijl zorgt voor energieke en efficiëntere werknemers die minder vaak ziek zijn en meer plezier hebben op de werkvloer. Maar hoe geef je als werkgever nou net het handige zetje, zonder dat je het dwingend maakt? Niks zo belangrijk als de eigen regie als het gaat om het veranderen van je leefstijl. Maak je medewerkers expert op het gebied van hun eigen leefstijl!

Dit staat centraal in het Online Leefstijlprogramma van Dokter Tamara. Wij gaan niet alleen voor de korte termijn, maar voor blijvend resultaat. En het leuke is, je gaat er binnen vier weken effect van zien. We hebben al ruim 7.500 deelnemers met ons programma mogen helpen en zijn trots op de impact:

  • 56% geeft aan meer energie te hebben
  • 37% geeft aan beter te slapen
  • 42% geeft aan gewicht te zijn verloren
  • 45% geeft aan minder buikklachten te hebben
  • 87% (!) geeft aan het programma aan te bevelen aan vrienden en familie

Wat is het Online Leefstijlprogramma van Dokter Tamara? 

Het Online Leefstijlprogramma van Dokter Tamara helpt werknemers fit, gezond en energiek te zijn. En leefstijl is zoveel méér dan alleen voeding! Beweging, zingeving, ontspanning, slaap en sociale verbinding zijn net zo belangrijk. Deze onderwerpen komen in ons leefstijlprogramma aan bod.

Het is een online programma van 10 weken, dat bestaat uit 10 modules met individuele videolessen met Dokter Tamara. Op basis van bewezen studies en niet op ongefundeerde hypes.

Maar dat is niet alles: het programma bestaat ook uit interviews met andere experts, gezonde en makkelijk te bereiden recepten, oefeningen voor thuis en een besloten online community. Medewerkers hebben 1 jaar toegang en kunnen op hun eigen tempo werken, op een moment dat hen uitkomt.

Wat ons programma uniek maakt is de persoonlijke en toegankelijk aanpak van Tamara en het team van coaches, diëtisten en specialisten die betrokken én benaderbaar zijn.

Over Dokter Tamara

Ik ben Tamara de Weijer. Mijn missie is om Nederland gezonder te maken. Daarom ben ik huisarts geworden, en daarom organiseer ik (online) bijeenkomsten en programma’s, en daarom schrijf ik boeken.

“Mijn missie: Nederland gezonder maken!”

Ik ben ambassadeur van de Maag Lever Darm Stichting en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit, heb drie kookboeken geschreven én het Handboek Leefstijlgeneeskunde. Daarnaast ben ik regelmatig te zien en te horen op radio en TV om te vertellen over het belang van een goede leefstijl. 

Hoe werkt het? 

Het vitaliteitsprogramma van Dokter Tamara werkt heel makkelijk. Werknemers melden zich aan en worden per e-mail uitgenodigd om te starten. Ze starten met een uitgebreide online vragenlijst die inzichtelijk maakt hoe werknemers hun eigen gezondheid ervaren. Daarna is het tijd om doelen te stellen! Het stellen van duidelijke maar ook haalbare doelen is belangrijk als het gaat om het veranderen van je leefstijl, en daar helpen wij bij. 

Starten kan eens per maand, dus als het net even niet uitkomt, start je gewoon een maand later. Op vakantie? Geen probleem, dan start je die ene nieuwe module na je vakantie. 

Medewerkers meekrijgen

Voor het slagen van een in-company vitaliteitsprogramma moet je medewerkers natuurlijk wel meekrijgen! Dit is hoe wij het aanpakken: 

1. Kickoff webinar

We starten het programma met een exclusief webinar met Dokter Tamara voor medewerkers. Hierbij deelt Dokter Tamara haar kennis over de transformatie die werknemers kunnen behalen als ze mee gaan doen, hoe ziet je leven eruit als je beter slaapt, minder stress hebt en gezonder eet. Onze ervaring is dat deelnamebereidheid aan het programma omhoog schiet.

2. Dokter Tamara leefstijlbox thuis

Je leefstijl blijvend veranderen doe je niet alleen. Je omgeving is hierbij erg belangrijk. Met de Dokter Tamara Leefstijlbox bereik je de eventuele partner of vrienden van de medewerker thuis. Zij kunnen meedoen of in  ieder geval motiveren om te starten met het programma.

3. Mediakit

We weten dat interne communicatie cruciaal is in het slagen van vitaliteitsprogramma’s. Hier helpen wij graag een handje bij. Wij hebben een media kit ontwikkeld met allerlei communicatie templates voor de nieuwsbrief of op intranet. Daarnaast adviseren wij om de marketing- en communicatieafdeling te betrekken voor het opnemen van vlogs met deelnemers tijdens en na het programma. Goed voorbeeld doet goed volgen!