Meer weten over leefstijl inzetten in jouw praktijk?

Ik nodig je graag uit voor een kijkje achter de schermen!

Wil jij meer tijd besteden aan je patiënt écht helpen in plaats van elke keer hetzelfde vertellen over het belang van goede voeding, etiketten lezen, beter slapen, ontspanning en beweging? Dat is precies waarom ik het leefstijlprogramma heb opgezet. Graag vertel ik je er meer over en laat ik je zien hoe jij het in je praktijk kunt inzetten.

 

Interesse om het Online Leefstijlprogramma toe te passen in je praktijk of zorginstelling?

 

Schrijf je kosteloos in en krijgt toegang tot bitesizes video’s met uitleg over:

  • Patiëntondersteuning 2.0
  • Waarom adviseer je leefstijlinterventie?
  • Plan van aanpak in de dagelijkse praktijk
  • Hoe ziet het Online Leefstijlprogramma eruit?
  • Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering (geen eigen risico)
  • Handleidingen en handouts

Werkt het Online Leefstijlprogramma van Dokter Tamara? 

In 10 weken leer ik de deelnemers alles over een gezonde leefstijl aan de hand van het leefstijlkompas. Elke week krijgen de deelnemers toegang tot een nieuwe module met video’s, recepten en handige tips. Ik deel praktische handvatten die helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om hun doelen te bereiken. Hierbij moeten ze niets, behalve uitzoeken wat bij hen past en waar ze zich op lange termijn het beste bij voelen.
Door het leefstijlprogramma samen met collega’s op te pakken én door het thuisfront te betrekken maak je met elkaar mooie stappen.

Deelnemers krijgen één jaar toegang tot elke maand een online spreekuur met mij, de diëtisten en coaches. Ook is er elke maand een kenniswebinar met een externe spreker die een specifiek onderwerp verder uitdiept. Gedurende het jaar vullen de deelnemers meerdere keren het Spinnenweb in om zo hun kijk op hun eigen gezondheid te monitoren. We vragen de deelnemers het Spinnenweb in te vullen voorafgaand aan het programma, in de 5e week, na 10 weken en na 1 jaar.

In dit gratis te downloaden digitale boek deel ik (met trots) de resultaten!

Over Dokter Tamara

Mijn missie is Nederland gezonder maken door meer aandacht voor leefstijl in én buiten de spreekkamer.

Naast dat ik huisarts ben, heb ik samen met mijn team het online leefstijlprogramma opgezet. In 10 weken worden de algemene gezondheidsvaardigheden van de deelnemers vergroot. Aan de hand van het Leefstijlkompas komen onder andere voeding, beweging, ontspanning, slaap, zingeving en verbinding aan bod.

Voeding en leefstijl: in mijn huisartsenpraktijk zet ik het dagelijks in als medicijn. En met effect. Veel mensen voelen zich gezonder, energieker en slanker. Vaak al na een paar weken. Misschien kan ik jou ook wel helpen!

Mijn missie: Nederland gezonder maken!