fbpx

Zo, die ziet er mooi uit toch? 

Het Leefstijlpakket dat je gratis krijgt bij het Online Leefstijlprogramma!

De drempel? Welke drempel!

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is er een grote kans dat je zorgverzekering deelname vergoedt. Dus dan krijg je én kosteloze deelname, én een gratis leefstijlbox.

 

De drempel om aan een gezonde leefstijl te werken wordt dan wel heel laag! En dat is precies de bedoeling: met het Online Leefstijlprogramma willen we zo veel mogelijk mensen helpen te kiezen welke stappen bij hen passen om gezonder te leven.

 

Niet een streng dieet en allemaal regels: ook met kleine stapjes kan je veel bereiken.

Wat zit er in het Leefstijlpakket?

De inhoud van het Leefstijlpakket wisselt regelmatig, bij je aanmelding vanaf mei 2022 ontvang je:
  • Het Dokter Tamara Leefstijldagboek
  • De Dokter Tamara weerstandsband
  • Raamsticker van het Leefstijlkompas
  • Inkijkexemplaar van het Leefstijlboek

 

Doe je mee?

Meedoen met het Online Leefstijlprogramma kost € 99, informatie over de vergoedingen bij de zorgverzekeraars staat op deze pagina. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden, dat kan hier. Je ontvangt dan de factuur als PDF, die kun je insturen naar je verzekering. We versturen de box één keer per maand, de box ontvang je begin van de volgende maand na aanmelding.

100% geld terug garantie

Binnen 30 dagen na aanmelding kun je gebruik maken van de 100% geld terug garantie. Staat je aanvullende verzekering op onze site vermeld voor vergoeding, maar krijg je het niet vergoed? Stuur ons de gegevens van de afwijzing en je verzekeringsgegevens naar ons met onderstaand formulier. Wij maken het bedrag dan over op de rekening waarvan het programma is aangeschaft.