Zo, die ziet er mooi uit toch? 

Het Leefstijlpakket dat je gratis krijgt bij het Online Leefstijlprogramma!

De drempel? Welke drempel!

Betaalt jouw verzekering je deelname aan het Online Leefstijlprogramma niet? Dan krijg je van ons je geld terug. Om je goed op weg te helpen ontvang je ook het Leefstijlpakket thuis!

 

Wij vinden dat geld geen reden mag zijn om niet aan jouw leefstijl te werken, vandaar dat wij graag op deze manier ons steentje bij willen dragen om preventieve zorg in Nederland voor iedereen betaalbaar te houden.

De drempel om aan een gezonde leefstijl te werken wordt dan wel heel laag! En dat is precies de bedoeling: met het Online Leefstijlprogramma willen we zo veel mogelijk mensen helpen te kiezen welke stappen bij hen passen om gezonder te leven. Niet een streng dieet en allemaal regels: ook met kleine stapjes kan je veel bereiken.

 

Wat zit er in het Leefstijlpakket?

De inhoud van het Leefstijlpakket wisselt regelmatig. Bij aanmelding ontvang je het Leefstijldagboek en nog wat aardigheidjes, zoals de raamsticker met het Leefstijlkompas. Leuk als reminder voor op je spiegel of keukenraam!
 

Doe je mee?

Meedoen met het Online Leefstijlprogramma kost € 99. Je kunt je hier direct aanmelden. Je ontvangt dan de factuur als PDF, die kun je insturen naar je verzekering. 

Het leefstijlpakket word één keer per maand  ingepakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een aanvullende verzekering bij VGZ (inclusief Univé, IZZ, UMC, IZA, Zekur en UC) dan kunnen wij je declaratie regelen, je hoeft dan niets voor te schieten! 

100% geld terug garantie

Binnen 30 dagen na aanmelding kun je gebruik maken van de 100% geld terug garantie. Hoe eenvoudig dat werkt kan je hier lezen.