Vegetarische English breakfast
Een plantaardige versie van het klassieke ontbijt: met witte bonen in tomatensaus, champignons, halloumi en sappige tomaat op geroosterd brood. Hartig, warm en perfect als stevige lunch of diner.
Vegetarisch English breakfast
Recept van Dokter Tamara
Gang lunch, diner
Servings
2
servingsPrep time
10
minutesCooking time
20
minutesCalories
527
kcalDit recept is vegetarisch, vrij van bewerkte voedingsmiddelen en bevat maximaal 45g koolhydraten per portie.
Ingrediënten
400 gr 400 champignons
2 2 tomaten
80 gr 80 halloumi
2 el 2 olijfolie
200 gr 200 witte bonen
400 gr 400 tomatenblokjes
1 tl 1 Provençaalse kruiden
1 1 teentje knoflook
2 2 koolhydraatarme boterhammen
Bereiding
- Fruit knoflook in olie, voeg tomatenblokjes, kruiden en bonen toe. Laat zachtjes pruttelen.
- Snijd champignons en tomaat in plakken. Bak champignons in olie en voeg daarna halloumi en tomaat toe.
- Rooster de boterhammen en serveer met de groenten, halloumi en bonensaus.
Voedingswaarde
2 maaltijden totaal
- Per persoonCalorieën527
- % per dag *
- Totaal vet
26g
34%
- Totaal koolhydraten
35g
13%
- Vezels 16.5g 58%
- Eiwit 30g 60%
* Het % per dag geeft het gemiddelde aan volgens de standaard richtlijnen.









