60.000+

mensen in de community

4,8 (van de 5)

gemiddelde beoordeling

15+

jaren ervaring

Verzekerd via je werk?

Ben jij collectief verzekerd via je werkgever bij VGZ  Werkt, IZA, IZZ of UMC Zorgverzekering? 

Dan hebben we iets heel speciaals voor jou!

3 programma's van Dokter Tamara voor jou!

Gewicht verliezen, beter slapen, minder medicijnen, meer bewegen of minder stress? Wat je doel ook is, ik help je er graag bij! 

Speciaal voor jou, als verzekerde via je werkgever, heb ik een aantal mooie extra’s als je mee gaat doen met mijn programma’s!

1. Werk en Leefstijl: praktisch programma met tips voor tijdens je werk

2. Online Leefstijlprogramma + coaching call + leefstijlpakket

3. Word je eigen Leefstijlexpert jaarprogramma + leefstijl bewaarmap

Schrijf je direct in door op de buttons hieronder te klikken en doe mee! Wij declareren voor je, je hoeft niets voor te schieten en het gaat niet af van je eigen risico! 

Dokter Tamara

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding. Maar het is zoveel meer dan dat!

Als je gezonder, energieker en misschien ook wel slanker wilt worden, komt daar meer bij kijken dan alleen gezonder eten. Het is namelijk ook heel belangrijk om, naast die gezonde voeding, aan de slag te gaan met ontspanning, slaap, beweging, zingeving en verbinding.

Voeding en leefstijl: in mijn huisartsenpraktijk zet ik het dagelijks in als medicijn. En met succes. Mensen voelen zich gezonder,  energieker en slanker. Vaak al na een paar weken.

Daarnaast heb ik met mijn Online Leefstijlprogramma de afgelopen jaren duizenden mensen leefstijlvaardigheden gegeven die, een jaar na afloop van het programma, nog steeds een positief effect hebben op hun kwaliteit van leven. En daar wil ik jou ook graag bij helpen!

Overgangsklachten

Mijn missie? Nederland gezonder maken. Daarom ben ik huisarts geworden, organiseer ik (online) bijeenkomsten en workshops én ontwikkel ik leefstijlprogramma’s. 

Leuk als je mee gaat doen!

Liefs,

Tamara

Wat anderen vinden van het Online Leefstijlprogramma:

Inhoud programma's

Werk en leefstijl (3 weken programma)

Je herkent het vast wel: wanneer je bezig bent met jouw gezonde leefstijl gaat dat thuis heel goed. Maar wanneer je op je werk bent, is het ineens een veel grotere uitdaging. En dat is best vervelend want je brengt immers veel tijd door op je werk. Hoe kan dat beter? Daar vertellen mijn team en ik je graag meer over. Je kunt namelijk zelf veel kleine stapjes zetten om je gezondheid op het werk te verbeteren. 

Kan je tijdens het werken ook aan je leefstijl werken?

In dit korte programma van 6 inhoudelijke lessen zoomen we in op de uren die je doorbrengt op het werk. En dan niet alleen hoe je kunt zorgen dat je daar op je voeding let, maar ook hoe je om kunt gaan met je collega’s, stress, beweging etc. Je zult zien: alles heeft met elkaar te maken. Ga je meer bewegen? Dan slaap je vaak ook beter en heb je de volgende dag meer energie om bijvoorbeeld ook lekker te koken. Lukt het om even ademhalingsoefeningen te doen, bijvoorbeeld als je op de koffie staat te wachten? Dan zal je stresslevel dalen en kan je er weer even tegenaan. Je hoeft dus echt niet alles tegelijk aan te pakken. Start met één pijler en de rest volgt vanzelf. Mijn belangrijkste tip: je moet helemaal niets, behalve kiezen wat bij je past.

Voor wie is het?

Kan jij nog wel een steuntje in de rug gebruiken bij het veranderen van jouw leefstijl? Meld je dan aan voor dit programma! Het programma kost € 29 en wordt vanuit het preventiebudget vergoed en je hoeft zelf niks voor te schieten. Wij declareren namelijk voor jou. Aan het einde van het programma kan je jouw deelname certificaat downloaden.
Exclusief

Dit programma is alleen voor jou als je collectief via je werkgever aanvullend verzekerd bent bij VGZ, IZZ, IZA of UMC.

Online leefstijlprogramma (10 weken programma)

Wil jij gezonder, energieker en slanker worden? Wil jij net een paar kilo minder, beter in je vel zitten, een betere weerstand en meer rust in je lijf en hoofd?

Start met het Online Leefstijlprogramma en voel je over een paar weken al een stuk fitter.

Al 20.000 mensen gingen je voor!

In 10 weken leer ik je alles over een gezonde leefstijl. De pijlers van het Leefstijlkompas: voeding, beweging, slaap, zingeving, verbinding en ontspanning komen allemaal aan bod. Je krijgt praktische handvatten die je helpen meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken om je doelen te bereiken. Hierbij moet je niets, maar leer je juist uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt.

Je krijgt ook 10 weekmenu’s en recepten waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Je zult zien dat je ook met een gezondere leefstijl heel erg lekker kunt eten!

Gratis leefstijlpakket én coaching call

Wil jij de komende tijd ook aan je leefstijl gaan werken en kun je daar nog wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor dit programma! Het programma kost € 69, wordt vanuit het preventiebudget vergoed en je hoeft zelf niks voor te schieten. Wij declareren namelijk voor jou. 

Na aanmelding ontvang je het Leefstijlpakket met onder andere het Leefstijldagboek. Aan het einde van het programma kan je jouw deelname certificaat downloaden. Bovendien kan je als collectief verzekerde een coaching call inplannen met één van de diëtisten of leefstijlcoaches!

Word je eigen Leefstijlexpert (Jaarprogramma)

Waar wil jij heen? Wat wil jij bereiken? Alle leefstijlveranderingen beginnen met beter voor jezelf zorgen. Werken aan jouw gezonde leefstijl gaat niet alleen over wat je eet. Je mentale gezondheid, je werkgeluk, de relatie met je omgeving maar bovenal de relatie met jezelf staat hierbij centraal.

In het jaarprogramma komt uiteraard het Leefstijlkompas aan bod, met een verdieping van jouw kennis. Aan de hand van onze eigen ervaringen én uit de dagelijkse praktijk inspireren we je om nog beter voor jezelf te zorgen. Word jij jouw eigen leefstijlexpert?

Het jaarprogramma ‘Word je eigen leefstijlexpert’ gaat je daarbij helpen!

Gratis Leefstijl Bewaarmap thuis

Praktisch en eenvoudig toepasbaar zoals bij al onze programma’s. De opdrachten die je gedurende het jaar krijgt kan je opslaan in de handige Leefstijl Bewaarmap die je thuisgestuurd krijgt.

Grote kans dat je enorm enthousiast met het Online Leefstijlprogramma begonnen bent, en misschien al heel veel tips van Tamara dagelijks toepast. Maar de kans is ook aanwezig dat je af en toe vervalt in dieet-gedachten en dan flink baalt. 

Door het dagelijks leven, verwachtingen van anderen én vooral de verwachtingen die je jezelf oplegt is het niet altijd even makkelijk je goede gewoontes vol te houden. Dat is ook helemaal niet erg! Als je de weg terug maar weet te vinden.

En daar gaan we je bij helpen tijdens het jaarprogramma ‘Word je eigen Leefstijlexpert’. Niet alleen Dokter Tamara, maar het hele team van experts die Tamara de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld.

Exclusief 

Ben jij er klaar voor om jouw eigen leefstijlexpert te worden? Meld je dan aan voor dit programma! Het programma kost € 200, wordt vanuit het preventiebudget vergoed en je hoeft zelf niks voor te schieten. Wij declareren namelijk voor jou. Aan het einde van het programma kan je jouw deelname certificaat downloaden. Dit programma is alleen voor jou als je collectief via je werkgever aanvullend verzekerd bent bij VGZ, IZZ, IZA of UMC.

Veel gestelde vragen

Wij declareren rechtstreeks uit het preventiebudget bij jouw verzekering. Heb je niet voldoende preventiebudget? Dan ontvang je een factuur voor het resterende deel.

Werk en Leefstijl kost € 29, Online Leefstijlprogramma € 69 en Word je eigen Leefstijlexpert kost € 200. Je hoeft niets te betalen, wij declareren voor je. Het gaat niet van je eigen risico af.

Let wel op, ben je niet aanvullend via je werkgever bij VGZ, IZZ, IZA of UMC dan ontvang je de factuur!

Het programma bestaat uit videolessen met oefeningen, recepten en verdiepende informatie.

Voor de bundel met de 3 programma’s, alle extra’s én het gratis Leefstijlboek kan je hier aanmelden.

 

Voor het Word je eigen Leefstijlexpert kan je je hier aanmelden.

Voor het Online Leefstijlprogramma kan je je hier aanmelden.

Voor Werk en Leefstijl kan je je hier aanmelden.

Na aanmelding ontvang je per e-mail de link naar de cursusomgeving.

Je kunt hier, na aanmelding, inloggen. We sturen je de link naar de cursusomgeving ook per e-mail toe.

Nee hoor, je hebt een jaar de tijd om de modules door te nemen, dus je kunt de video’s wanneer je wilt bekijken.

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Ja, na afronding van de modules kan je een certificaat downloaden

Ja zeker! Je kunt ook alles bekijken in onze app. Hoe je deze kunt installeren en downloaden staat in de eerste module.