Geld mag geen reden zijn om niet aan jouw leefstijl te werken

Binnen 30 dagen na aanmelding kun je gebruik maken van de 100% geld terug garantie voor het Online Leefstijlprogramma omdat je één van de boeken van Tamara hebt aangeschaft.

 

Betaalt jouw verzekering je deelname niet? Dan krijg je van ons je geld terug. Om je goed op weg te helpen ontvang je ook het leefstijlpakket thuis!

 

Wij vinden dat geld geen reden mag zijn om niet aan jouw leefstijl te werken, vandaar dat wij graag op deze manier ons steentje bij willen dragen om preventieve zorg in Nederland voor iedereen betaalbaar te houden. Volg deze eenvoudige stappen:

 

  1. Meld je aan via www.DokterTamara.nl
  2. Betaal 99 euro
  3. Stuur de factuur (PDF) naar je verzekering
  4. Krijg je het niet vergoed? Stuur een schermafdruk van de afwijzing en je verzekeringsgegevens naar ons met onderstaand formulier.
    Of via support@online-leefstijlprogramma.nl. Wij storten het bedrag dan terug op de rekening waarmee het programma is aangeschaft.
kosmos

P.S. Heb je een aanvullende verzekering bij VGZ (inclusief Univé, IZZ, UMC, IZA, Zekur en UC) dan kunnen wij je declaratie regelen, je hoeft dan niets voor te schieten! Je kunt je hier aanmelden.Graag maak ik gebruik van de 100% geld terug garantie. Mijn gegevens stuur ik hierbij toe: