Dokter Tamara Leefstijd Fonds

Geld mag geen reden zijn om niet aan jouw leefstijl te werken

Welke reden je ook hebt om mee te doen; of het nu is om wat gewicht te verliezen, beter te gaan slapen, minder medicatie te hoeven gebruiken of gewoon gezonder ouder worden: het team van Dokter Tamara staat voor je klaar! Je MOET helemaal niets, behalve KIEZEN welke leefstijlverandering bij jou past! 

Heb je de knoop doorgehakt en wil je nu echt aan de slag om gezonder, energieker en misschien wel wat slanker te worden? En heb je zelf niet de financiële mogelijkheid én krijg je geen vergoeding vanuit je aanvullende verzekering voor deelname aan het Online Leefstijlprogramma? Dan heb ik iets leuks voor je! 

Je wilt gebruik maken van het Dokter Tamara Leefstijlfonds

Heb je géén aanvullende verzekering of heb je een verzekering bij CZ direct, ZieZo of een andere uitgeklede verzekeringspolis? Dan kan je gebruik maken van het Dokter Tamara Leefstijlfonds. Alle inwoners van Nederland kunnen daar gebruik van maken. Hoe het werkt? 

Krijg je het niet vergoed? Binnen 30 DAGEN na aanmelding kan je gebruik maken van het Dokter Tamara Leefstijl Fonds. Stuur een schermafdruk van de afwijzing en je verzekeringsgegevens naar ons met onderstaand formulier. Of via support@online-leefstijlprogramma.nl. Wij storten het bedrag binnen een paar dagen terug op de rekening waarmee het programma is aangeschaft.

Gratis leefstijlpakket

Je ontvangt altijd het gratis leefstijlpakket bij je aanmelding! 

Het leefstijlpakket word één keer per maand  ingepakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de KALENDERMAAND NA jouw aanmelding kun je dit pakket verwachten. Let erop dat je na je aanmelding je adres goed bij je account zet, dan komt het vanzelf je kant op! 

Het past in je brievenbus, je hoeft er dus niet thuis voor te blijven.


Graag maak ik gebruik van het Dokter Tamara Leefstijl Fonds. Mijn gegevens stuur ik hierbij toe:

    Gezondheidszorg is niet gratis.

    Echt niet. Zo betaal je voor een bezoek aan de dokter, ziekenhuis, diëtist en je medicijnen bij de apotheek. Soms betaal je zelf, soms betaal je via je zorgverzekering.  Waarom? Ook de dokter, de assistenten, de verpleging en de mensen op de achtergrond moeten boodschappen doen, hebben huur of hypotheek. Heb je het idee dat we je een cursus proberen te verkopen? Dat klopt. Omdat we óók op de lange termijn Nederland gezonder willen maken. Echt op de lange termijn zorgen dat jij de laatste wetenschappelijke inzichten, onderzoeken en informatie krijgt zonder dat je ellenlange teksten en onderzoeksrapporten niet door hoeft te ploeteren. Dat doen we met ons team.   

    Waarom doen we dat dan, het Dokter Tamara Leefstijl Fonds* als je verzekering het niet betaald? 
    Dat doen we omdat we vinden dat iedereen toegang zou moeten hebben tot goed advies. Ook de mensen voor wie de kosten voor een programma te veel geld is. We werken er hard aan om alle verzekeringen te overtuigen van het belang van goed leefstijladvies.

    * per kalenderjaar, alléén voor Nederlandse deelnemers