100% geld terug garantie - speciaal voor de leden!

Graag geef ik je 100% geld terug garantie voor mijn Online Leefstijlprogramma! Hoe het werkt?


  • Meld je hier aan
  • Stuur de PDF factuur naar je verzekering
  • Als je het niet terug krijgt van je verzekering dan krijg je van mij je geld terug! Stuur een schermafdruk van de afwijzing en wij storten het bedrag terug!

Wij vinden dat geld géén reden mag zijn om niet aan je leefstijl te werken, dus… doe je mee? Je krijgt ook het gratis leefstijlpakket mét mijn leefstijldagboek. Meld je hier aan.

tamara

Mijn missie is om Nederland gezonder te maken. Je gezonder, energieker en eventueel slanker voelen én je weerstand ondersteunen door het verbeteren van je leefstijl; in de huisartsenpraktijk zet ik het dagelijks in als medicijn. Een groeiende stroom wetenschappelijk onderzoek bewijst wat ik zie in de praktijk. Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen direct aan voeding. Maar het is zoveel meer!


Bij gezonder, energieker en misschien ook slanker worden komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je eet en drinkt. Lekker slapen, voldoende bewegen, ontspanning en zingeving zijn ook erg belangrijk. Kies wat bij jou past. Niets moet, jij bepaalt wat je wilt verbeteren. Beter slapen? Beter eten? Meer bewegen? Meer ontspanning? Aan jou de keuze!

Aanbieding: Online Leefstijlprogramma