Pompoenpannenkoekjes met Griekse yoghurt

Luchtige pannenkoekjes van pompoen met warme specerijen, afgemaakt met een lepel volle yoghurt en knapperige pitten. Heerlijk vullend én voedzaam.

Pompoenpannenkoekjes met Griekse yoghurt

Pompoenpannenkoekjes met Griekse yoghurt

0.0 from 0 votes
Gang ontbijt, lunch
Voor

2

personen
Calorieën

590

kcal
Totale tijd

22

minutes

Ingrediënten

  • 200 gr pompoenpuree

  • 3 stuks eieren

  • 40 gr amandelmeel

  • 30 gr volkoren havermeel

  • 1 tl kaneel

  • 0.25 tl nootmuskaat

  • 2 el olijfolie

  • 120 gr Griekse yoghurt

  • 20 gr pompoenpitten

Bereiding

  • Klop eieren met pompoenpuree glad.
  • Roer amandelmeel, havermeel, kaneel en nootmuskaat door het beslag.
  • Verhit olijfolie en bak kleine pannenkoekjes goudbruin aan beide zijden.
  • Serveer met yoghurt en bestrooi met pompoenpitten.
  • Eet direct voor een krokante rand.

Voedingswaarde

2 maaltijden totaal


  • Per persoonCalorieën590
  • % per dag *
  • Totaal vet 34.0g 44%
    • Totaal koolhydraten 37.0g 14%
      • Vezels 8.0g 29%
    • Eiwit 23.0g 46%

      * Het % per dag geeft het gemiddelde aan volgens de standaard richtlijnen.

      Meer artikelen