Een eenvoudig maar heerlijk recept, al helemaal in de zomer smaken! Tip, je kunt de chiapudding ook de avond van tevoren maken indien je daar in de ochtend geen tijd voor hebt. Zet het in de avond vast klaar, en ‘s ochtends hoef je alleen het fruit er nog op te doen en smullen maar!
Chiapudding
Course: ontbijt
Servings
2
servingsPrep time
10
minutesCooking time
5
minutesIngrediënten
250 ml ongezoete amandelmelk
3 el chiazaad
2 el gemalen kokos
1 tl vanille aroma
- Toppings
25 gr hazelnoten, grof gehakt
10 gr kokosrasp
10 gr gevriesdroogde aardbeien
Bereiding
- Meng in een kom de amandelmelk met de chiazaadjes, de gemalen kokos en het vanille aroma door elkaar.
- Laat dit mengsel 10 minuten staan en roer dit af en toe goed door.
- Zet de kom minimaal 2 uur, maar het liefst de hele nacht, in de koelkast.
- Verdeel de aardbeien, hazelnoten en kokosrasp over de pudding en serveer direct.
Nutrition Facts
2 servings per container
- Amount Per ServingCalories468
- % Daily Value *
- Total Fat
38.5g
59%
- Total Carbohydrate
10.6g
4%
- Dietary Fiber 14.7g 57%
- Protein 11g 22%
* The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.