Een vitale toekomst op de werkvloer

Ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst op de werkvloer en elkaar uitdagen om het vitaalste land te worden. Daar staat ‘Vitaal Bedrijf voor’. En daar sta ik met mijn missie om Nederland gezonder te maken natuurlijk helemaal achter en daarom ben ik met mijn Online Leefstijlprogramma partner van Vitaal Bedrijf.


Waarom is een Vitaal Bedrijf belangrijk?

Een bedrijf dat aandacht besteedt aan de gezondheid van zijn werknemers, creëert daarmee een fijnere werkomgeving voor zijn werknemers. En gezonde werknemers voelen zich gemotiveerder, energieker en meer betrokken bij hun werk. Dit heeft directe invloed op hun prestaties en productiviteit. Bovendien draagt het bij aan een positieve werkcultuur, waarin teamleden elkaar ondersteunen en successen samen vieren en zorgen fitte werknemers voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim.


Positieve Invloed op de Werksfeer

Een bedrijf dat gezondheid op de werkvloer bevordert, laat zien dat het om zijn werknemers geeft. Dit creëert een gevoel van samenhorigheid en loyaliteit. Wanneer werknemers zien dat hun werkgever om hun welzijn geeft, zijn ze geneigd om zich meer in te zetten en zich verbonden te voelen met het bedrijf. Een positieve werksfeer stimuleert samenwerking, communicatie en innovatie.


De werkwijze van Vitaal Bedrijf

Vitaal Bedrijf biedt hulp aan aan alle ondernemers van Nederland, concreet en direct toepasbaar. Ze zetten samen met experts het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. Ze brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op gebied van vitaliteit in bedrijven. En ze helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.


Het Online Leefstijlprogramma zakelijk inzetten?

Wil jij in jullie huisstijl met op maat gemaakte e-mails samen met je collega’s aan de slag om wat gezonder te worden? Leuk! Neem contact op met mijn team om de mogelijkheden te bespreken: https://doktertamara.nl/werkgevers/

Meer artikelen

2 reacties

  1. Heb geen dieet nodig , ik moet zorgen om op gewicht te blijven. Heb slokdarm kanker gehad en houdt de weegschaal in de gaten om te zorgen niet af te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *