FoodFirst Leefstijlcoach app

De FoodFirst Leefstijlcoach app met tips van huisarts Tamara de WeijerIk ben verbonden als huisarts expert bij de FoodFirst Leefstijlapp. Ik geef daar advies over het belang van een gezonde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning en slaap). Waarom ik dat doe deel ik graag hier met je! Maar allereerst:

Wat is de FoodFirst leefstijlapp?

De FoodFirst leefstijl app is een app met tips en recepten. De app is nu gratis te downloaden!

Wat kan je op de FoodFirst Leefstijlapp vinden?

Naast dat ik tips met je deel, zijn er nog veel meer experts verbonden met dit vernieuwde platform.

Het is van Albert Heijn, hoe zit dat?

Een bekend gezegde is: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Dat is waarom ik ben samen gaan werken met Albert Heijn en de FoodFirst Leefstijlapp. Doordat ik als hoofdcoach ben verbonden met de beleidsmakers binnen de app én Albert Heijn kunnen we samen zorgen voor meer impact. Mijn missie is Nederland gezonder maken en aangezien er héél veel mensen boodschappen doen bij Albert Heijn kan ik die nu veel eenvoudiger bereiken. En ja, er zijn nog veel stappen te gaan, ook Albert Heijn is zich daarvan bewust. Juist daarom hebben ze enorm geïnvesteerd in dit platform en zal dit ook in de winkels meer zichtbaar zijn.

Waarom doe je dit erbij? Je hebt toch ook een Online Leefstijlprogramma?

Klopt helemaal. Binnen de FoodFirst Leefstijlcoach app zal ik met korte video’s tips delen. Het is totaal anders van opzet dan mijn Online Leefstijlprogramma. In het Online Leefstijlprogramma krijg je elke week een nieuwe module; bestaande uit korte lessen, recepten, menu’s en ondersteunende materialen. In de besloten community vind je gelijkgestemde mensen die net als jij samen willen werken aan een gezonde leefstijl. Je krijgt voor € 99 een jaar toegang tot de modules én je kunt 24-7 vragen stellen aan mij en mijn team! En, wellicht nog het allerleukste, de grote zorgverzekeraars vergoeden deelname vanuit de aanvullende verzekering én je ontvangt een gratis leefstijlbox! De FoodFirst app en het Online Leefstijlprogramma ‘bijten’ elkaar dus niet maar zijn juist een leuke aanvulling voor iedereen die gezonder wil leven!

Meer artikelen

Hoeveel zout is gezond?

Struggle je met afvallen? Lees in deze blog hoe je veel trek, misleidende marketing en te kleine maaltijden overwint.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *