Romige tomatensoep met geroosterd brood, heerlijk voor de zomerdagen en ook nog eens goedkoop! Wil je meer goedkope en zomerse recepten? Download nu het e-book ‘Betaalbare zomerse recepten’ via https://www.online-leefstijlprogramma.nl/f/betaalbarezomerserecepten
Romige tomatensoep met geroosterd brood
Course: lunch, diner
Servings
2
servingsPrep time
10
minutesCooking time
20
minutesIngrediënten
2 snee volkorenbrood
1 el olijfolie
1 ui
2 teentjes knoflook
500 gr cherrytomaatjes
400 ml groentebouillon
100 ml kokosroom
Handvol verse basilicum
Bereiding
- Rooster de sneden brood in de oven met wat olijfolie.
- Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn en halveer de cherrytomaten
- Fruit de ui en knoflook in een soeppan met olijfolie.
- Voeg vervolgens de cherrytomaten en de bouillon toe en laat het 10 minuten zachtjes koken.
- Voeg de kokosroom en basilicum toe en pureer de soep tot een gladde consistentie.
- Serveer de soep met het geroosterde brood.
Nutrition Facts
2 servings per container
- Amount Per ServingCalories568
- % Daily Value *
- Total Fat
21g
33%
- Total Carbohydrate
35g
12%
- Dietary Fiber 7g 29%
- Protein 17g 34%
* The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.