‘Hoe kan ik nou gevaar lopen?’ riep ze uit

Ben jij een appel of een peer? In de nieuwe Santé leg ik graag het verschil uit; iemand met een peervorm heeft een slanke middel en stevige bovenbenen en billen. Je kunt het een typisch Hollands figuur noemen. Ik ben zo’n peer. Vroeger wilde ik niks liever dan lange, dunne spillepootjes.

Nu – mede dankzij zangeres Beyoncé – zijn vollere dijen en billen helemaal in. Ik heb er dus meer vrede mee. Oók omdat een peer minder gezondheidsrisico’s met zich meeneemt dan een appel. Wil je meer weten over een appelvormig figuur? Lees hieronder mijn volledige rubriek in de Santé van mei.

Naast mijn rubriek, staat het magazine natuurlijk boordevol andere informatie over een gezond en gelukkig leven. Klik hieronder op de afbeelding om mijn rubriek te lezen.

Meer artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *