fbpx

Een gezonde leefstijl kan zóveel ziektes voorkomen

Met een goede leefstijl kunnen we veel chronische ziekten – zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2 – buiten de deur houden. Zelf weet ik als geen ander wat goede voeding en beweging kunnen doen. Hierover heb ik mijn bevindingen met KBO-Brabant, een ledenmagazine voor senioren, gedeeld.

Daarnaast deelt Els haar ervaringen vanuit haar deelname aan het Online Leefstijlprogramma. Ze schrijft onder andere: ‘Ik voel me nu fitter dan op m’n 36e’. Prachtig om te lezen!

Klik hieronder op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Meer artikelen

ontspanning afvallen
Waarom helpt ontspanning bij het afvallen?

Wist je dat te veel stress een risico vormt voor je gezondheid? Met mijn patiënten bespreek ik steeds vaker hoe belangrijk het is dat ze ontspannen en stress verminderen. Dit is namelijk heel belangrijk als je overgewicht hebt en wilt afvallen. Maar waarom is dat zo?

middagdutje
Is een powernap/middagdutje goed?

Je hebt een lange week achter de rug en de wekker ging vandaag weer ontzettend vroeg. Rond het middaguur begin je een beetje moe te worden en zou je eigenlijk het liefste even willen slapen. Tijd voor een middagdutje! Maar is dat eigenlijk wel zo goed voor je gezondheid en ritme?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

koken met het seizoen mee herfst
Koken met de seizoenen mee – herfst

Pompoen en paddenstoelen zijn natuurlijk dé ultieme herfstgroenten, maar er zijn nog veel meer lekkere groenten die deze periode van het jaar in het seizoen zijn. En daarom hebben we de seizoensgroenten van de herfst voor je op een rijtje gezet met een aantal lekkere recepten daarbij!