Roerei met gerookte zalm, sojabonen en avocado
Recipe by Dokter Tamara
Course: lunch
Aantal
2
personenVoorbereiding
5
minutesKooktijd
15
minutesCalorieën
610
kcalIngrediënten
2 tomaten
40 gr gerookte zalm
15 gr bieslook
2 el olijfolie
4 eieren
Versgemalen peper
120 gr sojabonen
1 avocado
2 el sesamzaad
Bereiding
- Snijd de tomaten in blokjes en de zalm in stukjes. Snijd de bieslook vervolgens fijn en verwarm een pan met olijfolie.
- Klop de eieren los en doe eerst de tomaat in de pan. Roer zachtjes en voeg de eieren toe. Roer de eieren en zet het vuur laag. Blijf roeren totdat het ei gaar is maar wel smeuïg. Breng op smaak met versgemalen peper.
- In de tussentijd, verwarm de sojabonen in een pan voor 6 tot 8 minuten en snijd de avocado in stukken.
- Serveer het roerei met de sojabonen, stukjes zalm en avocado. Garneer met verse bieslook en sesamzaad.
Nutrition Facts
2 servings per container
- Amount Per ServingCalories610
- % Daily Value *
- Total Fat
46.4g
71%
- Total Carbohydrate
9.9g
3%
- Dietary Fiber 12.8g 48%
- Protein 31.5g 62%
* The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.