Roerei met gerookte zalm, sojabonen en avocado

Roerei met gerookte zalm, sojabonen en avocado

0.0 from 0 votes
Recept van Dokter Tamara Gang lunch
Aantal

2

personen
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

15

minutes
Calorieën

610

kcal

Ingrediënten

  • 2 tomaten

  • 40 gr gerookte zalm

  • 15 gr bieslook

  • 2 el olijfolie

  • 4 eieren

  • Versgemalen peper

  • 120 gr sojabonen

  • 1 avocado

  • 2 el sesamzaad

Bereiding

  • Snijd de tomaten in blokjes en de zalm in stukjes. Snijd de bieslook vervolgens fijn en verwarm een pan met olijfolie.
  • Klop de eieren los en doe eerst de tomaat in de pan. Roer zachtjes en voeg de eieren toe. Roer de eieren en zet het vuur laag. Blijf roeren totdat het ei gaar is maar wel smeuïg. Breng op smaak met versgemalen peper.
  • In de tussentijd, verwarm de sojabonen in een pan voor 6 tot 8 minuten en snijd de avocado in stukken.
  • Serveer het roerei met de sojabonen, stukjes zalm en avocado. Garneer met verse bieslook en sesamzaad.

Voedingswaarde

2 maaltijden totaal


  • Per persoonCalorieën610
  • % per dag *
  • Totaal vet 46.4g 71%
    • Totaal koolhydraten 9.9g 3%
      • Vezels 12.8g 48%
    • Eiwit 31.5g 62%

      * Het % per dag geeft het gemiddelde aan volgens de standaard richtlijnen.

      Meer lunch recepten