Zijn sommige suikers beter dan andere?

Heb jij het ‘beter eten’ magazine van Albert Heijn al gezien? Het magazine staat boordevol lekkere recepten en praktische tips om beter te eten. Ik heb een eigen rubriek, waar ik je vertel over suikers. Er wordt vaak gezegd dat sommige suikers beter zijn dan andere, maar klopt dat? En wat doen suikers eigenlijk met je lichaam?

Klik op de voorkant van het magazine om het volledige magazine online te bekijken.
Klik op mijn rubriek om deze te vergroten.

rubriek tamara beter eten

Meer artikelen

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Wil jij weten hoe je gecombineerde leefstijlinterventie jou kan helpen bij prediabetes, diabetes type 2 en andere chronische aandoeningen? In mijn online leefstijlprogramma vertel ik je hier alles over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *