Aziatische omelet-wrap met zeewier en kabeljauw

Aziatische omelet-wrap met zeewier en kabeljauw

Een lichte maar voedzame maaltijd boordevol umami: een luchtige omelet gevuld met kabeljauw, knapperige zeewiersalade en frisse groente. Ideaal voor een snelle, gezonde ontbijt of lunch met een Aziatische twist.

Aziatische omelet-wrap met zeewier en kabeljauw

Aziatische omelet-wrap met zeewier en kabeljauw

Recept van Dokter Tamara
0.0 from 0 votes
Gang lunch, diner
Servings

2

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

10

minutes
Calories

598

kcal

Dit recept is pescotarisch, vrij van bewerkte voedingsmiddelen en bevat maximaal 45g koolhydraten per portie.

Ingrediënten

  • 4 4 eieren

  • 1 el 1 olijfolie

  • 200 gr 200 kabeljauwfilet

  • 1 el 1 sojasaus

  • 1 tl 1 sesamolie

  • 60 gr 60 zeewiersalade

  • 100 gr 100 komkommer

  • 1 1 wortel

Bereiding

  • Klop de eieren los en bak er 2 dunne omeletten van in olijfolie. Leg apart.
  • Bak de kabeljauw in sesamolie en sojasaus tot hij net gaar is.
  • Snijd komkommer en wortel in dunne reepjes.
  • Beleg elke omelet met kabeljauw, groente en zeewiersalade.
  • Rol op, snijd doormidden en serveer direct.

Voedingswaarde

2 maaltijden totaal


  • Per persoonCalorieën598
  • % per dag *
  • Totaal vet 32.4g 50%
    • Totaal koolhydraten 30.7g 10%
      • Vezels 6.2g 24%
    • Eiwit 40.4g 80%

      * Het % per dag geeft het gemiddelde aan volgens de standaard richtlijnen.

      Meer lunch recepten