Bestsellers huisarts Tamara de Weijer in nieuw jasje: Eet beter, voel je beter!

Op 14 september verschijnen de bestsellers Eet beter in 28 dagen (reeds 75.000 exemplaren verkocht) en Eet beter voor je maag & darmen in herziene uitgave met onder meer up-to-date informatie, recepten aangepast op de huidige voedingsadviezen en een frisse look en feel. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring.

Nederland gezonder te maken, dat is de missie van huisarts Tamara de Weijer. Haar motto is: Je moet helemaal niets, behalve kijken welke leefstijlverbetering bij jou past. Voeding is één van de pijlers van een gezonde leefstijl, naast bewegen, slapen, zingeving, sociale verbinding en ontspanning. De afgelopen jaren heeft Tamara zich verdiept in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze kennis deelt zij in de praktijk, haar online programma, bijeenkomsten, workshops en het schrijven van boeken. En met succes.

Boeken in een nieuw jasje

Eet beter in 28 dagen

Goede voeding is een belangrijke basis voor je gezondheid: vers, onbewerkt en veel groenten – dát is het passende recept. De informatie, praktische tips en handige weekmenu’s van Dokter Tamara helpen je die leefstijlverandering te maken en met haar makkelijke en snelle recepten zit je zo aan tafel, eet je met smaak en ben je lang verzadigd. Zo bereik je sneller een gezond gewicht en krijg je meer energie.

Deze herziene editie bevat:

  • up-to-date voedingsadviezen
  • handige weekmenu’s
  • snelle en lekkere recepten
  • inspirerende ervaringsverhalen


Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Eet beter voor je maag en darmen

3,7 miljoen(!) Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. Veel klachten zijn met de juiste voeding te verminderen. Maar hoe begin je die zoektocht naar wat voor jou het beste werkt? In Eet beter voor je maag en darmen geeft Tamara je niet alleen alle belangrijke leefstijl- en voedingsadviezen, haar 10-wekenplan maakt alles ook een stuk overzichtelijker. Je doorloopt vier fases en bij elke fase vind je een uitgebreide ingrediëntenlijst en daarop afgestemde makkelijke en snelle recepten.

Dit boek is voor mensen met obstipatie, voedselintoleranties, onverklaarbare buikpijn, diarree, bovenmatige winderigheid. Oftewel, voor iedereen die denkt dat zijn of haar buikgezondheid beter kan.

Deze herziene editie bevat:

  • up-to-date voedingsadviezen
  • handig 10-wekenplan
  • lekkere en snelle recepten

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Meer artikelen

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Wil jij weten hoe je gecombineerde leefstijlinterventie jou kan helpen bij prediabetes, diabetes type 2 en andere chronische aandoeningen? In mijn online leefstijlprogramma vertel ik je hier alles over!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *