Opkomen voor je eigen genot

In mijn column in de Santé van deze maand heb ik het deze keer over seks. In mijn praktijk gaat het niet vaak over seks. Patiënten beginnen er zelden over en ik vraag er niet naar. Ik weet namelijk niet of ze dat wel prettig vinden. Eigenlijk is dat wel jammer, want seks, of in elk geval lichamelijk contact, is een eerste levensbehoefte. Door elkaar op een liefdevolle manier aan te raken, kun je je (nog meer) verbonden voelen.

Klik hieronder op de afbeelding om mijn column in de Santé te lezen.

Meer artikelen

stress verminderen

Stress verminderen

Gebruik deze doeltreffende tips van Dokter Tamara om (chronische) stress te verminderen en verbeter je kwaliteit van leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *