Een simpel, maar toch heerlijk ontbijtje. Een flinke kom met Griekse yoghurt, frambozen en knapperige muesli. Een goede én gezonde start van de dag!
Muesli en frambozen yoghurt bowl
Recipe by Dokter Tamara
Course: ontbijt
Servings
2
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesIngrediënten
225 gr 225 frambozen (mag uit de vriezer)
500 ml 500 volle Griekse yoghurt of plantaardige variant
4 el 4 chiazaad
70 gr 70 muesli met noten en pitten
Bereiding
- Optie 1:
- Meng de frambozen, Griekse yoghurt en 2 eetlepels chiazaad met een keukenmachine of staafmixer. Bewaar wat hele frambozen voor de topping!
- Serveer de frambozen yoghurt met muesli, 2 eetlepel chiazaad en verse frambozen.
- Optie 2:
- Schenk de yoghurt in de kom en meng er een paar lepels warm water door zodat het snel op kamertemperatuur is
- Garneer de ingrediënten over je kom.